Mehiläinen

Mitä on Royal Jelly?

Ranskassa kiinnostus Royal Jellyn käytöstä kosmetiikassa alkoi 60-luvulla, jolloin Rovesti (1960) ja deNavarre (1963) julkaisivat aiheesta ensimmäiset tutkimukset. Royal Jelly sisältää paljon erilaisia hivenaineita, entsyymejä, vitamiineja ja antibakteerisia aineosia. Ainetta on kautta historian pidetty "nuoruuden ja kauneuden lähteenä".

Tämä kuningatarhyytelö on mehiläisten tuottamaa ainutlaatuista ravinnetta, jota syötetään mehiläisen toukille niiden ensipäivien aikana. Ravinteen takia mehiläinen muuttuu kuningattareksi, elää pidempään ja kasvaa suuremmaksi kuin työmehiläiset.

Royal Jellyn uskotaan taistelevan ikääntymistä vastaan ja parantavan ihon pintaa. Joidenkin tutkimustulosten mukaan Royal Jelly suojaisi myös ihoa myös UVB:n aiheuttamalta haitalta lisäämällä kollageenituotantoa

Ranskassa Royal Jelly on yleinen päivävoiteen ainesosa. Royal Jellyä käytetään myös sisäisesti osana erilaisia vitamiineja ja luontaistuotteita. 

Galimardin klassikkopäivävoiteessa Gelée Royale on Royal Jellyn lisäksi hyvin imeytyviä propolis- ja kasviuutteita, joiden ansiosta päivävoide on kevyt mutta ravitseva. 

Päivävoide Royal Jelly

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.