Kirkastava seerumi

Mitä saa kun yhdistetään raaka-aineena kiehtova tyrni sekä ranskalaiset kauneusperinteet?

Tyrni ihonhoidossa

Korkeasta C-vitamiinipitoisuudesta tunnettu tyrni on myös yksi maailman antioksidanttisimmista lähteistä. Tyrnissä on lisäksi luontasesti paljon E-vitamiinia, kivennäis- ja hivenaineita sekä tyydyttämättömiä rasvahappoja. Raaka-aineena tyrni on vaikuttavuudestaan huolimatta hellä, ja se sopii erinomaisesti kaikkien ihotyyppien hoitoon - myös herkälle iholle. Tyrni läpäisee ihon uloimman kerroksen hyvin ja kosteuttaa kuivaa ihoa. Lisäksi tyrnissä on beetakaroteenia, joka vahvistaa ihoa ja antaa kevyen suojan ultraviolettisäteitä vastaan. Antioksidanttina tyrni ehkäisee sekä turhia ikääntymisen jälkiä että suojaa ihoa ympäristön rasitustekijöitä vastaan. 

Öljyseerumi on tulevan talven superhoitaja

Markkinoilla on useita C-vitamiiniseerumeja, mutta iso osa vitamiineista ja raaka-aineista tuotetaan synteettisesti. Vuonna 1747-perustetun ranskalaisen Galimardin kehittämässä Lumière Elixir öljyseerumissa 99% ainesosista on luonnollista alkuperää. Seerumissa on siis luontaisessa muodossa niitä vaikuttavia aineita, joita erityisesti aikuinen iho tarvitsee hyvinvointiin ja kosteutukseen. 

C-vitamiinipitoisen tyrniöljyn lisäksi Lumière Elixir seerumi sisältää neroliöljyä, jota saadaan höyrytislaamalla karvasappelsiinipuun kukista. Neroliöljy on antibakteerista ja auttaa stimuloimaan solujen uusiutumista. Neroliöljyllä on rauhoittava ja ihohuokosia supistava vaikutus. Tämä öljyseerumi saa myös huumaavan, raikkaan ja aavistuksen sitruksisen tuoksunsa neroli- ja tyrniöljyn yhdistelmästä. 

Koska ranskalaiset kauneusperinteet ihannoivat helppoutta, laatua ja käyttökokemusta, saa tällä tehoaineita tiivistävällä seerumilla tuloksia hyvinkin nopeasti ja vaivatta. Lisäksi seerumin ylellinen tuoksu ja tuntu tekevät käyttökokemuksesta erityisen ja sen vaikutukset perustuvat puhtaille raaka-aineille.

Suojaathan öljypullosi auringolta

E-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, jota esiintyy runsaasti kasviöljyissä. Tyrniöljyssä on runsaasti E-vitamiinia eli tokoferoleita, etenkin parhaiten imeytyvää alfa-tokoferolia. Lisäksi E-vitamiini löytyy Lumière Elixir seerumin INCI-luettelosta nimellä Tocopherol. Vaikka E-vitamiini on niin ikään tehokas antioksidantti ja hellä ihon hoitaja, on se myös herkkä vaurioitumaan erilaisissa käsittelyissä. Lisäksi E-vitamiini on erityisen herkkä auringon valolle. Suojaathan öljyseerumin suoralta luonnonvalolta ja kuumuudelta myös kotikylpyhuoneessa. 

Milloin Lumière Elixir öljyseerumista voi olla hyötyä?

  • Kasvojen iholla on kuivia kohtia, vaikka puhdistustuote ja kosteusvoide ovat kunnossa. Luonnolliset öljyt kosteuttavat ihoa hellästi. Tyrni tarjoaa iholle ravinteita ja kosteutta.
  • Kasvojen ihoa kiristää tai se on samea. C- ja E-vitamiinit hoitavat ja kirkastavat.
  • Viima tai pakkanen ahavoittaa ihoa. Antioksidantit suojaavat ja öljyt kosteuttavat.
  • Iho punoittaa ja/tai ihohuokoset ovat laajentuneet. Neroliöljy rauhoittaa ja supistaa huokosia.
  • Haluat hoitaa 40+ -vuotiasta ihoa luonnollisesti mutta tehokkaasti ilman turhia täyteaineita.

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.