Uusi luonnonkosmetiikkasarja pian saatavilla!

Uusi luonnonkosmetiikkasarja pian saatavilla!

Vaikuttavat ja luonnolliset ainesosat tiivistettynä purkkiin

Laboratoires du Cap-Ferret tarjoaa spa-elämyksen suoraan kotiisi tiivistäen vaikuttavat aineet jokaiseen purkkiin tehokkaiksi kokonaisuuksiksi. Brändissä kiteytyvät parhaat kasvi- ja meriperäiset, luonnolliset raaka-aineet, joita käytetään mahdollisimman korkeissa pitoisuuksissa. Korkeiden pitoisuuksien lisäksi ainesosia on yhdistelty tuotteissa synergiaetujen saavuttamiseksi. Tuotesarjoissa synergiaedut pääsevät esille entistä paremmin, ja saat kokonaisvaltaisesti vaikuttavan kokonaisuuden.

Luonnollisuuden lisäksi brändi tarjoaa elämyksellisyyttä

Vaikka tuotteissa panostetaan sisältöön, ei siinä ole unohdettu elämyksellisyyttä. Mieto tuoksu, runsas koostumus ja helppokäyttöisyys ovat tämän brändin ajureita. Tuotesarjassa löytyy helppoja tuotteita arkikäyttöön, mutta tarvittaessa saat rakennettua pidemmänkin hoitorituaalin ja yleellisen spa-elämyksen omassa kylpyhuoneessa. Erilaisen vartalo- ja kasvokuorinnat, täsmähoidot epäpuhtauksiin sekä kasvonaamiot tuovat tarvittaessa lisätehoa ihonhoitoon. Luonnollisuuden lisäksi tuotteissa on mietitty estetiikkaa, ja purkin sisältö hivelee kaikkia aisteja. 

Raadin lempituotteet

Olemme saaneet kunnian tutusta tuotteisiin jo kauan ennen maahantuontia, ja koko kevään ajan Laboratoires du Cap-Ferretin tuotesarjat ovat olleet kovassa testissä. Raadin top 3 suosikiksi on yltänyt Le Contour silmän- ja huulienympärysvoide, L´Exfoliant kolmitehoinen vartalonkuorinta sekä L´Onctueuse vartalovoide.

Le Contourilla sai kimmoisuutta ja valoisuutta silmienympärysiholle, ja voide hoiti pois jopa pinttyneen luufinnin. Suunympärysiho pehmeni, rahoittui ja tasoittui. Voiteen levittäminen tuntui ihanan rahottavalta, ja sen kosteuttava vaikutus tuntuu heti.

Vartalonkuorinta kuorii tehokkaasti mutta hellävaraisesti, eikä kiristä ihoa huuhtelun jälkeen. Vartalolle jää pehmeä ja puhdas tunne. Ihana tuoksu ja miellyttävä tuntuma lisää halua käyttää tuotetta uudestaan. Ehdoton kesän must have -tuote!

L´Onctueuse -vartalovoide täydentää kuorinnan jälkeistä tunnetta ylellisellä tuntumalla ja mielettömän pehmeällä lopputuloksella. Voide on hyvin runsas ja kosteuttava, mieto tuoksu hivelee aisteja. Aivan ihana voide, jota myös atooppinen iho sieti hyvin.

 

Sertifioitua luonnonkosmetiikka

Mikä parasta, näissä tuotteissa on kiinnitetty huomiota puhtauteen, ekologisuuteen sekä biodiversiteettiin. Laboratoires du Cap-Ferret on sertifioinut kaikki tuotteet ECOCERT ja COSMEBIO -sertifikaateilla. Cap-Ferret on paikka jossa maa kohtaa meren. Tämä on toiminut inspiraationa tuotekehityksessä ja brändiä koskevissa innovaatioissa. Luonnosta, sitä kunnioittaen.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.