Vihreää teetä, bergamottia ja kurjenmiekkaa - raikkaat loppukesän tuoksut joita haluat käyttää koko vuoden!

Vihreää teetä, bergamottia ja kurjenmiekkaa - raikkaat loppukesän tuoksut joita haluat käyttää koko vuoden!

Trendi-lehti julkaisi elokuussa jutun uutuustuoksuista, joita haluat käyttää loppukesän

Jutun uutuustuoksujen tuoksunuoteissa mainittiin muun muassa bergamotti, appelsiini ja nahka. Nuotit ovatkin tredikkäitä, mutta myös ajattomia. Lisäksi pinnalla on tällä hetkellä esimerkiksi kurjenmiekka, jolla on raikas, aavistuksen sitruunainen ja kesäinen värähtely. 

Koska Trendin jutussa mainittuja tuoksunuotteja löytyy paljolti myös Galimardin parfyymeista, koostimme vastaavat 2023 tuoksut tähän blogiin. Niche-brändinä Galimardin tuoksut eivät tule vastaan kadulla päivittäin, eikä niitä löydy laivojen tax-freevalikoimasta. Pienen parfymerian tuoksuilla pitkät perinteet; Galimard on tehnyt parfyymeja jo vuodesta 1747. Perheomisteinen pienparfymeria sijaitsee Etelä-Ranskassa, Grassessa. Tuoksut tuotetaan edelleen perinteisin menetelmin, sekä klassiset perinteet että pinnalla olevat tuoksunuotit huomioiden.

Loppukesän juhliin

Loppukesän juhliin ja alkavaan syksyyn sopii intensiivinen Bois de Lune, jossa on sekä santeli- että setripuuta, ja sydäntuoksussa trendikästä kurjenmiekkaa. Insensiteetin lisäksi tuoksu tarjoaa ripauksen mystisyyttä, johon lienee nimenkin viittaus astrologiaan perustuu. Tämän parfyymin pohjatuoksun gourmandiin koukuttuu, sillä makeahko karkki luo mielleyhtymän herkutteluun. kokonaisuus on kiehtova ja pehmeä kuin elokuinen lämmin ilta.

Arjen piristäjä

Arjen piristäjän raikkaasta latvatuoksusta paljastuu bergamottia, mandariinia sekä vihreää teetä. Ripaus setripuuta ja mustaherukkaa tarjoavat pienen lämmön tuoksun viimeistelyyn. Pêlê-Mêlê on erittäin raikas, ja lämpenee aavistuksen ihoa vasten.

Raikkaaseen kesäpäivään

Elegantti sydäntuoksu yhdistää kurjenmiekkaa ja jasmiinia. Jasmiini on ensinuuhkaisulla kukkaisan makea, mutta kätkee sisäänsä seksikkään vivahteen. Féminissime on nimensäkin mukaan raikas tuulahdus feminiiniä energiaa kesäpäivänä. Kun tuoksu on saanut levähtää iholla, paljastuu pohjalta viettelevä myski, joka antaa parfyymille kestävyyttä ja syvyyttä.

Matkatuoksu

Ruusu on yksi pisimpään käytössä ollut ainesosa hajuvesissä, ja viime vuosina romanttisuutta edustava ruusu on jälleen palannut tuoksutrendien kärkeen. Naisellinen ja yllättävän raikas tuoksu saa aavistuksen potkua chilistä ja pohjaa meripihkasta. Tämä tuoksu luo haluttua raikkautta ja romantiikkaa matkoilla, ja toimii useissa ilmastoissa. 

Vanilja ja nahka 

Vanilja on se tuoksunuotti, joka antaa parfyymille syvyyttä ja sopivaa makeutta. Tätä makeutta tasapainoittaa parfyymin pohjanuotin nahka, joka luo vaniljan kanssa yhdessä sekä rauhoittavan että viettelevän kokonaisuuden. Äitelä vaniljapilvi ei saa valtaa, kun sydäntuoksun havupuu ja trendikäs kurjenmiekka astuvat esiin, vaan se luo kombinaatiolle vahvan ja säteilevän auran. Meripihka tuo Ambre Iris -tuoksuun mukaan kesäisiä säteitä.

Maaginen miesten uutuus

Monet ovat kysyneet, mikä on raikkaan Aiges Vives Intense -tuoksun salaisuus. Greippi ja vihreä meloni tuovat tuoksuun keveää raikkautta, mutta salaisuus on lienee vetiveriassa. Aromaterapiassa käytetty vetiveria toimii euforisesti ja mielialaa nostattavasti. Raikas kokonaisuus on miehinen ja vetovoimainen. 

Vinkit 

Tutustu parfyymin tuoksunuotteihin etsiessäsi itsellesi täydellistä tuoksua. Tuoksunuotit tekevät kustakin hajuvedestä uniikin. Nuotit löytyvät verkkokaupasta kunkin tuoksun kohdalta sivun oikasta alareunasta. Latvatuoksu tulee esiin ensimmäisenä, ja se pysyy iholla noin 20 minuutin ajan. Latvatuoksun jälkeen esiin tulee sydäntuoksu. Sydäntuoksun tuoksunuotteihin kannattaa kiinnittää erityistä huomioita parfyymia valitessa, ne ovat nimensä mukaan tuoksun sydän tai ydin. Laadukkaassa tuoksussa pohjanuotit tulevat esiin noin 30 minuuttia hajuveden suihkauttamisen jälkeen ja ne pysyvät iholla pitkään.

Mikäli haluat kokeilla tuoksua rauhassa kotona ennen ostopäätöstä, voit tilata tuoksunäytteet postimaksulla tai muun tilauksen yhteydessä täysin ilmaiseksi testeripalvelustamme. Muista myös, että avaamattomilla tuotteilla on palautusoikeus. Voit siis myös tilata testerin tuoksun yhteydessä ja kokeilla parfyymia ennen pakkauksen avaamista. 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.