Alkaako seerumin INCI-lista turhan usein vedellä? - tsekkaa tämä täyteläinen uutuusseerumi!

Alkaako seerumin INCI-lista turhan usein vedellä? - tsekkaa tämä täyteläinen uutuusseerumi!

Ihana ruusuvesipohjainen uutuusseerumi on meillä!

Ranskalainen uutuus Contour des yeux & lèvres on ruusuvesipohjainen seerumi, joka sopii niin silmien kuin suunympärysiholle. Jos olet ruusuveden ja C-vitamiinin fani, et pety tähän tuotteeseen. Seerumi on täyteläinen ja imeytyy helposti. Tuotteen sisältämä ja ihossa luonnollisestikin esiintyvä hyaluronihappo pitää huolen siitä, että iho pysyy kosteutetettuna ja kimmoisana. Miksi juuri nämä vaikuttavat aineet on valittu tähän uutuuteen?

Ruusuvesi

Ruusuvettä on tiettävästi käytetty kauneudenhoidossa hyvin pitkään - jo satoja vuosia sitten. Luonnonkosmetiikan suosion myötä myös aito ruusuvesi on ajankohtaisempia kuin aikoihin. Sen viilentävä, rauhoittava ja punaisuutta vähentävä sekä ihohuokosia hellästi supistava vaikutus on omiaan raikastamaan ja hoitamaan herkkää silmänympärysihoa. Ruusun sanotaan myös normalisoivat ihon pH-tasapainoa ja siloittavan ohuita juonteita. Ruusuvettä ei turhaan ylistetä erilaisissa kasvovesissä ja seerumeissa. 

C-vitamiini

C-vitamiini on yksi suosituimpia ja tutkituimpia kosmetiikan aktiiviaineita. Se on vahva antioksidantti, joka neutraloi ihoa ennenaikaisesti vanhentavien vapaiden radikaalien vaikutuksia iholla. Tämä aktiiviaine auttaa vähentämään silmänalusten tummuutta ja kirkastaa ihon sävyä muun muassa pigmenttiläiskiä vaalentamalla.

Hyaluronihappo

Ihossa esiintyy luonnostaan hyaluronihappoa, joka sitoo ihoon kosteutta. Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, joka voi sitoa jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä. Seerumin tuoman kosteuden lisäksi hyaluronihappo pystyy imemään kosteutta ihon ympäristöstä, joten se kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti.

Mitä hyötyä seerumin käytöstä on?

Seerumi kosteuttaa ja hoitaa kuivaa tai juonteista silmänympärysihoa. Halutessasi voit käyttää sitä myös piilolinssien kanssa tai suunympärysiholle. Tuote tuntuu ihanan kevyeltä ja raikkaalta iholla, tuoksu on hyvin mieto ja aavistuksen ruusumainen. 99,5% seerumin ainesosista on luonnollista alkuperää ja se on pakattu lasipulloon. Täyteläistä seerumia on helppo annostella tippa kerrallaan pipetin avulla, joten pullo on riittoisa. 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.