Yrityksestä

Hamrén Cosmetics on perustettu intohimosta hyvinvointiin ja kauneuteen. Totuudenmukaisesti taustalla on oma vaikeahoitoinen ihoni, kaipuuni estetiikkaan sekä tarve poistaa ihonhoidosta turha monimutkaisuus. Ranskalaisiin tuotteisiin olen tutustunut itse Ranskassa käydessäni. Tunnen tuottajat ja valitsen yhteistyökumppanit sekä tuotteet tarkasti.

Pienyritykseni tarina alkoi vuonna 2022 päätöksestä tuoda omat lempituotteeni kaikkien saataville Suomeen. Ensimmäiset tuotteet saapuivat loppuvuodesta 2022. Tuotevalintani perustuivat juuri niille tuotteille, jotka halusin omaan kaappiini ja käyttööni, mutta joita ei vielä ollut saatavilla Suomesta. Suosin niche-brändejä ja ostan muilta perheyrityksiltä. En lisää tuotevalikoimaan sellaisia brändejä tai tuotteita, joita en itse käyttäisi tai suosittelisi omalle perheenjäsenelleni. Valikoima pysyy näin suhteellisen pienenä, vaikka tutkimmekin jatkuvasti uusia brändejä, tuotteita ja yhteistyömahdollisuuksia.

Ranskalaisessa kosmetiikassa parasta on eleganssi ja laatu – kauneudenhoito ja itsestä huolehtiminen on arkipäivän elämys. Ihomme ei tarvitse monimutkaisia rituaaleja, vaan hyviä ja toimivia tuotteita. Ranskassa käytetään Pohjoismaita enemmän anti-age-ajattelua, jolla ei kuitenkaan tarkoiteta ikuista nuoruutta vaan kauniisti hoidettua ihoa. Anti-age-tuotteiden käyttäminen aloitetaan jo 30+ vuotiaana, ja ominaisuuksiltaan niissä on esimeriksi paljon antioksidantteja ja kosteuttavia raaka-aineita.

Yritykseni toiminta perustuu sekä omaan tekemiseeni sekä palveluiden ostamiseen muilta pienyrittäjiltä. Suosin pitkäaikaisia yhteistyökumppanuuksia ja henkilökohtaista kontaktia. Haluan olla myös asiakkaiden tavoitettavissa ja kuulen mielelläni toiveita sekä tarpeita, joita heillä – teillä – mahdollisesti on. Myös perheeni osallistuu yrityksen toimintaan arjessa.

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteista, Hamrén Cosmeticsin yritystoiminnasta, mahdollisesta yhteistyöstä tai vaikka jälleenmyynnistä, voit olla yhteydessä info@hamrencosmetics.com. Vastaamme kaikkiin viesteihin muutaman arkipäivän kuluessa.

Terkuin, Riina