Arganöljystä apua ihon pintakuivuuteen

Arganöljystä apua ihon pintakuivuuteen

Kipristeleekö kasvojen ihoa talven jäljiltä? Tuntuuko, ettei mikään määrä kosteusvoidetta riitä tuomaan kasvojen iholle toivottua kimmoisuutta?

Mikäli käytät kasvojen puhdistamiseen liian voimakasta tai kuivattavaa tuotetta, on hehkua vaikea palauttaa parhaillakaan seerumeilla tai voiteilla. Kiinnitä siis erityistä huomiota pesutuotteiden valintaan. 

 Arganöljy puhdistuksessa ja kosteutuksessa

Kasvojen puhdistus on aina iholle rasitus johtuen siitä, että iho on vähän hapan ja vesijohtovesi taas emäksisempää. Emäksisenä iho kuivuu ja rypistyy, ja osa puhdistustuotteista saattaa rasittaa ihoa suojaavaa happovaippaa entisestään.

Öljyjen kuningattareksi tituleerattu arganöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia ja välttämättömiä rasvahappoja, jotka kosteuttavat ja tuovat iholle kimmoisuutta. Arganöljy sopii erinomaisesti myös akneiholle, sillä se kosteuttaa ja puhdistaa ihoa rasvoittamatta. Arganöljy auttaa parantamaan ihon elastisuutta ja saa ihosta täyteläisen pehmeän tuntuisen. Iho kiittää hoitavan pesutuotteen valinnasta, eikä kiristä puhdistuksen jäljiltä.

 

 

Kasvovedestä lisäkosteutta

Kasvovesi palauttaa ihon pH:n ja kosteuttaa ihon pintaa. Näin kasvovedellä käsitelty puhdas iho on vastaanottavaisempi kasvovoiteiden tehoaineille. Kasvoveden avulla saat iholta pois myös viimeiset epäpuhtaudet ja meikin rippeet. Levitä kasvoveden jälkeen seerumi tai kosteusvoide ihon ollessa vielä kostea.

 Kiinnitä huomiota puhdistustuotteiden ainesosiin

Erityisesti kuiva- ja herkkäihoisten on syytä kiinnittää huomiota puhdistustuotteiden sisältämiin ainesosiin. Vältä täyteaineita ja suosi luonnonmukaisia, kosteustasapainoa ylläpitäviä ainesiosia sisältäviä tuotteita. Vältettäviä aineita ovat esimerkiksi silikoniyhdisteet, voimakkaat säilöntäaineet sekä liian voimakkaat pinta-aktiiviset aineet. 

Galimardin arganöljy puhdistusmaito sekä kasvovesi sisältävät luomutuotetun arganöljyn lisäksi muun muassa ruusunmarjauutetta, joka kosteuttaa tehokkaasti. Ruusunmarjauutteessa on runsaasti antioksidanttista C-vitamiinia. Kasvovedessä on myös aloe veraa, joka virkistää ja kosteuttaa tehokkaasti.

Puhdistusmaidon voidemainen koostumus kietoo ihon välittömästi pehmeään ja joustavaan tunteeseen, mutta ei jätä ihon pinnalle öljymäistä kelmua. Pumppupullo helpottaa puhdistusmaidon annostelua. Miedosti hajustettu ja raaka-aineissa kitsastelematon kasvovesi viimeistelee kimmoisan ja raikkaan tunteen iholla.

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.