Kasvonaamiolla hetki itselle ja vaikuttavuutta ihon kotihoitoon

Kasvonaamiolla hetki itselle ja vaikuttavuutta ihon kotihoitoon

Tässä hetkessä

Kasvonaamion käyttö ihonhoidossa kutsuu pysähtymään hetkeksi. Pääsääntöisesti kasvonaamio vaatii hieman aikaa, sekä ihoa puhdistettaessa ennen naamion levittämistä että naamion vaikuttaessa. Kasvonaamion annetaan yleensä vaikuttaa 10-15 minuutin ajan. Viimeistään tällöin hakeudutaan usein makaamaan, tai ollaan paikoillaan istuen. Siksi kasvonaamion käyttö vaatii tovin itselle - ja tämä on oikeastaan ihana asia. Kaikilla pitäisi olla viikossa vartin kasvonaamiohetki! 

Vinkki: Ajasta äänikirja vartiksi tai valitse sopivan pituinen meditaatioharjoitus, niin tiedät kelloa katsomatta milloin kasvonaamion vaikutusaika päättyy. Koukutusvaroitus, tämä rutiini on ihana! 

Kasvonaamion tarkoitus

Kasvonaamiota suositellaan yleensä käytettäväksi kerran tai kaksi viikossa. Kasvonaamio syväpuhdistaa ja auttaa pitämään ihoa eläväisenä. Naamion tarkoituksena voi olla myös kasvojen syväkosteutus. Peel-off-naamiot puolestaan kuorivat, ja vaikutusaika näissä on usein lyhyempi.

Kasvonaamion avulla voidaan siis tehostaa haluttua vaikutusta päivittäisen rutiini-ihonhoidon lisäksi. Naamiot ovatkin siitä ihania, että niillä saa halutun vaikuttavuuden tehohoitona ja pienellä vaivalla. Kukapa ei haluaisi ihanan pehmeää, kosteutettua ihoa vartissa, sohvalla maaten. Kasvonaamiohoidolla saat luotua todellisen spa-kokemuksen kotiolosuhteissa.

Vinkki: Puhdista iho huolellisesti ennen kasvonaamion levittämistä. Puhdistuksen tehostamiseksi ja spa-tunnelman luomiseksi voit käyttää puhdistuksessa apuna kosteutettuja pyyhkeitä. Lisää tunnelmanluojaksi tuoksukynttilä.

Kirkasta ihoa

L'Illuminant kasvonaamion kaoliinisavi (inci-listassa kaolin) eli valkoinen savi on erityisen tehokas imemään itseensä talia, hikeä ja muita epäpuhtauksia. Emäksinen savi alkalisoi liian happaman ihon, joka puolestaan hillitsee haitallisten bakteerien kasvua luonnollisesti. L'Illuminant sisältää myös luonnollista hyaluronihappoa, aloe veraa ja sheavoita, jotka kosteuttavat tehokkaasti sekä auttavat ihoa myös säilyttämään kosteuden. Purkkiin on tiivistetty yhteensä 18 vaikuttavaa ainetta ihon heleyden, kimmoisuuden ja kosteuden palauttamiseen sekä ihon kirkastamiseen. 

Vinkki: Voit käyttää L'Illuminantia paksumman kerroksen ja käyttää perinteiseen kasvonaamiotapaan vartin vaikutusajalla, tai levittää naamiota iholle ohuemman kerroksen ja jättää sen yöksi vaikuttamaan. Huuhtele aamulla kasvot lämpimällä vedellä ja lisää kosteusvoide. 

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.