Uusi yritys I love me messuilla

Nähdään I love me -messuilla!

Osallistumme ensimmäistä kertaa I love me -messuille

Lokakuussa rakennamme ensimmäisen, kuuden neliön pienen ranskatar-osastomme I love me -messuille Messukeskukseen. Ensimmäiset isot messut luovat pientä jännitystä, ja odotamme kovasti näkevämme sekä nykyisiä asiakkaitamme että uusia tuotteisiin tutustujia. Olette kaikki sydämellisesti tervetulleita osastolle 7F111🪷

Jätä tuotearvio ja voita liput messuille!

Haluamme helpottaa asiakkaidemme tuotevalintoja ja auttaa heitä mahdollisimman hyvissä ostopäätöksissä. Jättämällä oman tuotearviosi nettikaupassamme autat myös muita asiakkaita tekemään heille sopivia ostoksia. Arvomme tuotteita käyttäneiden ja tuotearvion syyskuun 2023 aikana jättäneiden kesken kaksi lippua I love me -messuille! Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja e-liput toimitetaan tuotearvion yhteydessä jätettävään sähköpostiosoitteeseen. 

Ennakkotietoa messuista

Voit seurata ajankohtaisia asioita, tarjouksia ja messufiiliksiä Instagramista sekä liittymällä sähköpostilistallemme. Tilaamalla uutiskirjeen saat myös -15% ensiostostasi. Uutiskirje lähetetään kerran kuukaudessa. Kirjeessä kerromme tuoteuutuuksista ja ranskalaisesta kauneudenhoidosta sekä luonnonkosmetiikasta ja parfyymeista. Lokakuun uutiskirjeessä saat myös pienen sneak-peekin messutapahtumaan.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.