Suuren suosion saavuttanut öljyseerumi - kasvojen ihon tehohoitoon

Suuren suosion saavuttanut öljyseerumi - kasvojen ihon tehohoitoon

Rakastettu uutuus saatavilla

Galimardin Lumière Elixir öljyseerumi on saavuttanut suuren suosion Ranskassa. Seerumi on tällä hetkellä yksi myydyimmistä tuotteistamme. Ravitseva ja kosteuttava öljyseerumi silottaa ihoa ja on erinomainen vaihtoehto tehokkaalle ihonhoidolle sekä luonnollisten ainesosiensa ansiosta myös kemikaalikuorman vähentämiselle. 

Luonnollista ja tehokasta ihonhoitoa

Seerumi saa kellertävän värinsä ja öljymäisen, runsaan koostumuksensa tyrni- ja neroliöljystä. Neroli edistää ihosolukon uudistumista ja soveltuu esimerkiksi arpien ja juonteiden hoitoon. E-vitamiinipitoisella seerumilla on ihoa suojaavia ja antioksidanttisia vaikutuksia. Levitä seerumi puhtaalle iholle, painele kasvoihin. Lisää sen jälkeen kasvovoide ja anna vaikuttaa yön yli. Koostumuksensa ansiosta seerumi sopii erinomaisesti myös kasvojoogan tai gua sha -hieronnan avuksi.

Helppo lisä kasvojen kotihoidolle

Öljyseerumin avulla voit saada nopeitakin tuloksia kasvojen ihonhoitoon, sekä helpon ja hellävaraisen lisän ihonhoitorutiiniin. Mieto aromaattinen tuoksu öljyssä rentouttaa ja ihoon jää kosteutettu pehmeys. Tämä tehoöljy hoitaa myös pienet kuivat kohdat ihossa, kuten nenän alla tai silmien ympärillä. Sopii herkemmällekin iholle. Lue lisää asiakasarvioistamme!

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.