Tuntuuko, ettei ihollesi riitä mikään määrä kosteutta?

Tuntuuko, ettei ihollesi riitä mikään määrä kosteutta?

Kaikki meistä haluaisi luonnollisen hehkuvan ihon, helposti

Iho saa olla hehkuva ja raikkaan näköinen. Huolehdi hyvästä ihonhoidosta, jotta kasvot näyttävät mahdollisimman kosteutetuilta jo ennen meikkiä. Meikkivoide levittyy hoidetulle iholle paremmin ja käytetyt punat näyttävät paremmalta hyvin kosteutetuilla kasvoilla. Alkutalven edessä viilenevä ilma ja koveneva lämmitys saa ihon helposti kiristelemään. Käytä aamuin illoin reippaasti kosteuttavaa kasvovettä, äläkä kitsastele voiteissa.

Kasvojen ihonhoidosta tehdään usein turhan vaativaa. Pitkät rituaalit ja tarvittavien tuotteiden runsas määrä saa sekä hermot että kukkaron helposti kireälle. Usein kyse on kuitenkin yksinkertaisista asioista: kuivattaako kasvojen puhdistaminen turhaan ihoa? Ylihoidatko kasvojasi jatkuvasti? Käytätkö ihollesi liian kovia tuotteita, esimerkiksi kuorinnassa?

Ihonpuhdistus on hyvän ihonhoidon perusta. Sen voi kuitenkin tehdä ihoa kuivattamatta esimerkiksi puhdistumaidolla, jossa on luonnollisesti ihoa kosteuttavia ainesosia. Galimardin puhdistusmaito sisältää luomuarganiöljyä, ja runsas koostumus puhdistaa kasvot hankaamatta jättämättä iholle rasvaista pintaa. Hintakin on huokea.

Kun hoidat ihoasi säännöllisesti laadukkailla tuotteilla, tarvitset myös vähemmän purnukoita. Laadukkaisiin perustuotteisiin satsaaminen kannattaa ja näkyy iholla. 

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.