Uudista ihosi kesäkuntoon kuorinnalla!

Uudista ihosi kesäkuntoon kuorinnalla!

Ihanat ranskalaiset Laboratoires du Cap-Ferret -uutuudet ovat täällä

Valikoimamme on täydentynyt spa-henkisillä purkeilla, jotka pursuavat meri- ja kasviperäisiä vaikuttavia aineita. Kyseessä on Laboratoires du Cap-Ferret -uutuussarja, joka hellii ihoa luonnollisesti kuorien, kosteuttaen ja uudistaen. Sarjalla on sekä ECOCERT että COSMEBIO -sertifikaatit. 

Kolmitehoinen kuorinta 

Uudista ihosi kesäkuntoon luonnollisella kuorinnalla! Kuolleen ihosolukon poisto eli yksinkertaisesti ihon kuorinta on hoitorutiini, jolla saat ihosi hehkumaan ja autat sitä uudistumaan sekä helpotat muiden tuotteiden imeytymistä.

Laboratoires du Cap-Ferret -sarjasta löytyvät kolmitehoiset kasvo- ja vartalonkuorinnat, joissa molemmissa on osterinkuori- ja aprikoosinsiemenjauhetta. Lisäksi molemmista kuorintatuotteista löytyy useita hedelmähappoja, jolloin kuorinnassa yhdistyvät sekä mekaaninen että entsymaattinen vaikutus. Osterinkuoren mekaaninen kuoriva vaikutus syväpuhdistaa, ja entsymaattinen kuorinta tasoittaa ihon juonteita sekä vähentää esimerkiksi kuivan ihon oireita. 

Kuorinnan jälkeen iho tuntuu puhtaalta ja tasaiselta ja pystyy vastaanottamaan kosteuttavia ainesosia paremmin. Luonnolliset ainesosat hellivät ihoa jo kuoriessaan ja tuloksen täydentävät kuorinta-aineessa valmiiksi olevat kosteuttavat kasviöljyt. Molemmista kuorinta-aineista löytyy muun muassa hamppuöljyä sekä auringonkukansiemenöljyä, jotka tehokosteuttavat kuorinnan yhteydessä. 

Viinirypälesiemenöljy 

1+1+1 eli mekaaninen kuorinta, entsymaattinen kuorinta ja kosteutus ovat siis näiden kuorintatuotteiden kolmitehon takana, ja kosteutukseen liittyen muutama kasviöljy onkin jo mainittu. Erityismaininnan ansaitsee kuitenkin tuotteissa oleva viinirypälesiemenöljy, joka on yksi arvokkaimmista öljyistä, sillä kovista ja pienistä rypäleen siemenistä saa kerralla vain erittäin vähän öljyä. Rypälesiemenöljyssa on paljon polyfenoleja ja tokoferoleja ja se on poikkeuksellisen voimakkaasti antioksidanttinen ja suojaa näin ollen solukalvoja.

Vaikuttavien ainesosien lista ei kuitenkaan lopu tähän, joten kehoitamme perehtymään tuotteiden sisältöön tarkemmin. Nämä Laboratoires du Cap-Ferretin tuotteet ovat täynnä hyviksiä 🌿

 

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.